Sunday 3 March 2013

Izy peasy kids' spring craft!:)Izy peasy ανοιξιάτικη χειροτεχνία για παιδιά!:)

Tissue Cherry-Blossom Tree
welcome springtime with simple crafts:-)

Children will bloom with creativity when making these seasonally inspired crafts.
Crafty young gardeners will love celebrating the arrival of spring with a tissue cherry-blossom tree.
Gather branches that have fallen outside; let dry, if necessary. Cut out 2-inch squares of pink tissue, pinch tightly in the middle to create blooms, and affix them to branches with white glue. Display in a tall container, such as a canning jar, with the lid's center removed.

Μια πολύ απλή και izy peasy ανοιξιάτικη χειροτεχνία που θα κάνει τα παιδιά ιδιαίτερα δημιουργικά...μια ανθισμένη αμυγδαλιά με άνθη απο χαρτομάντηλο/χαρτοπετσέτα.Θα χρειαστείτε ξερά κλαδάκια που θα μαζέψετε απο κάποιο παρκάκι,αυλή κτλ Για τα άνθη θα κόψετε μικρα τετραγωνάκια απο ροζ χαρτομάντηλο/χαρτοπετσέτα τα οποία θα δέσετε σαν πουγκάκια στην μέση...θα τα κολλήσετε με κόλλα στα κλαδάκια...βάλτε τα κλαδιά σας σε ψηλό γυάλινο βάζο και η αμυγδαλιά σας είναι έτοιμη!

3 comments:

  1. Λοιπον αυτο ο εκανε η κομμωτρια μου στο κκομμωτήριο της για διακοσμηση και ειναι υπεροχο! Ειναι πολυ ωραια ιδεα! Καλη εβδομαδα!

    ReplyDelete
  2. Αυτή η ιδέα ειναι ωραία όχι μονο για τα παιδιά αλλά για όλους....θα την κανω κι εγω για να διακοσμησω την βιτρίνα του μαγαζιού του άντρα μου, όπως έκανε και η φίλη της Μαρως στο κομμωτήριο. Βέβαια ο άντρας μου εχει χρωματοπωλειο αλλα κάπου θα το βάλω να το ομορφυνω λιγο!
    Σε ευχαριστούμε Νατασα!

    ReplyDelete
  3. έχεις δίκιο...είναι βασικά για όλους...θα την κάνω έγω για το σπίτι σίγουρα!!

    ReplyDelete